In het bezit van een vestigingsvergunning voor Aannemer Bouw en Utiliteitbouw en een ruime bouwkundig ervaring is houtbewerking Lovel in 1988 van start gegaan, en met ruim twintig jaar dus relatief jong. Mede hierdoor niet vastgeroest aan traditioneel timmerwerk, maar aan de betere technieken van deze tijd. Met een modern machinepark fabriceren wij raamkozijnen van hoge kwaliteit, gegarandeerd tocht- en lek dicht, geluidwerend en voorzien van inbraak preventief hang en sluitwerk.

Bijkomend voordeel is dat onze kozijnen zijn afgewerkt met 3 lagen hoogwaardig dekkend lakwerk, dat niet alleen de duurzaamheid ten goede komt, maar dat er ook voor zorgt dat het draaival garnituur en de rubber tochtkaders verschoond blijven van verf.

Het renoveren van monumentale panden is ons echter ook niet vreemd. De combinatie van eigentijds hand en sluitwerk, met de vroegere vormgeving en detaillering geeft een uitermate tevreden resultaat.

Ook ander timmerwerk wordt met vakmanschap uitgevoerd. Uw gewaardeerde opdracht is bij ons dus in goede handen, ook als het om kleine opdrachten gaat.

Eerste indruk
8,9
Service
9,4
Prijs / kwaliteit
9,3